docenten klarinet saxofoon ensembles

Margriet Tubbing

saxofoon en klarinet

ensembles

Margriet studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag wat in 1987 resulteerde in zowel het diploma pedagogisch als uitvoerend musicus. Eerder behaalde zij de akte Muziekonderwijs Schoolmuziek.


Margriet is als vaste klarinettiste verbonden aan het R.B.O. Sinfonia, een orkest dat voornamelijk koren begeleidt. De laatste jaren verzorgt het orkest ook schoolconcerten met leuke en interessante projecten over de grote componisten. Kijk voor informatie op www.orkestkidsite.nl


Door haar verschillende dirigeerprojecten is zij de laatste jaren veel gaan arrangeren. Hierdoor worden bijzondere instrumentcombinaties mogelijk binnen de ensembles die zij leidt.


In Pijnacker is zij regelmatig muzikaal betrokken bij culturele en dorps- evenementen met optredens van haar Muziekschoolensembles, het Pijnackers Kamerorkest (PKO) en andere ensembles waarin zij zelf speelt.


Met haar enorme enthousiasme, creativiteit en liefde voor de muziek is Margriet als docente en dirigente van de ensembles een grote stimulans in de muzikale ontwikkeling van haar leerlingen saxofoon en klarinet.


Door haar grote netwerk weet zij – als docente en coördinator van De Muziekschool – vele kansen te creëren voor haar eigen leerlingen, maar ook voor de andere leerlingen van De Muziekschool Pijnacker.