docenten viool

 

"Muziek voor iedereen!"

Jorien Muste

viool

fotografie: Edsart Meeske

studeerde in 2004 af aan het Rotterdams Conservatorium bij violist en docent Vaclav Novak.

Jorien's brede interesse in muziekstijlen komt tot uitdrukking in de verschillende formaties waarin zij speelt.

 

Naast muziektheater-producties met het Max Tak orkest speelde zij in diverse Joop van den Ende musicals als Beauty and the Beast, Tarzan en Les Miserables. Ook speelt zij in bands, onder andere pop/folk met Lenya en Braziliaanse Jazz met Azul.

 

Op scholen, festivals en theaters improviseerde zij tijdens voorstellingen als 'de gelukkige prins' en 'Dierenpraat' met Niels Brandaan Cotterink.

 

Haar liefde voor klassieke werken kan zij kwijt in een strijktrio en een pianotrio. Ook is zij verbonden aan het R.B.O. Sinfonia, een orkest dat voornamelijk koren begeleidt. De laatste jaren verzorgt het orkest ook schoolconcerten met leuke en interessante projecten over de grote componisten. Kijk voor informatie op www.orkestkidsite.nl

 

Bij de stichting Watch That Sound is zij organisatorisch actief en verzorgt ze workshops. http://www.watchthatsound.nl

 

In de zomer van 2014 heeft Jorien het Rotterdams Retropole orkest opgericht, dat bestaat uit ruim veertig muzikale talenten en docenten. Zij vormen een swingend pop-/ jazzorkest met een nostalgisch tintje.

 

Met haar enthousiasme, veelzijdigheid en liefde voor de muziek is Jorien als viooldocente een grote stimulans in de muzikale ontwikkeling van haar leerlingen!

Barbara Kurmann

viool

 

www.muziekschoolpijnacker.nl