Relaties

www.muziekschoolpijnacker.nl

 

"Muziek voor iedereen!"

RELATIES

Sinds 1 oktober 2016 is De Muziekschool gehuisvest in basisschool De Schatkaart. Beide zijn blij met deze uiterst plezierige en soepele samenwerking, die meer inhoudt dan het alleen maar huren van lokalen voor de muzieklessen.

 

In het kader van het talentaanbod 2017-2018 van de Schatkaart verzorgen docenten van De Muziekschool wekelijkse drum/slagwerk-, klarinet- en vioollessen.

 

De Schatkaart zoekt en grijpt haar kansen voor een brede ontwikkeling van haar leerlingen: ook cultuur en muziek zijn daar onderdeel van.

De Muziekschool is verheugd daar een bijdrage aan te kunnen leveren!

 

www.cbsdeschatkaart.nl

'Muziek voor ieder kind' is het motto van de samenwerking tussen basisschool Triangel in Delfgauw en De Muziekschool.

 

Met de subsidieregeling Impuls Muziekonderwijs van het Fonds voor Cultuurparticipatie investeeert de Triangel in meer en beter muziekonderwijs voor al hun leerlingen. Drie jaar lang ondersteunen de docenten van De Muziekschool de leerkrachten van de Triangel. Het eerste jaar geven ze wekelijks de muziekles samen. In de volgende twee jaar nemen de leerkrachten geleidelijk aan het stokje volledig over.

 

http://www.triangeldelfgauw.nl

 

Informatie over Muziek Impuls

 

Vioolspelen heeft Petra Hogervorst geleerd bij De Muziekschool Pijnacker.

Haar liefde voor de viool bleek dieper te gaan dan alleen het bespelen van het instrument: ze besloot vioolbouwer te worden!

 

En zo ontwikkelde zich een nieuwe prettige relatie.

Als we strijkinstrumenten nodig hebben voor bijvoorbeeld proeflessen of school-projecten, dan kunnen we altijd bij haar terecht.

Ook leerlingen en ouders ontdekten haar service wat betreft bouwen, huren, kopen of repareren van (alt)violen en celli.

 

http://www.hogervorstvioolbouw.com