docenten zang

"Een speurtocht door de wereld van muziek"

Svetlana Aghajanyan

zang

studeerde klassieke zang aan het Baku Conservatorium in Azerbeidzjan en haalde vervolgens haar Master aan het Yerevan State Conservatory in Armeniƫ. Na haar komst in Nederland in 2003 heeft zij haar vele optredens zowel in koren als soliste en met vele verschillende muzikanten met veel plezier voortgezet.

 

Met haar enthousiasme en gedegen kennis en ervaring legt zij een degelijke basis en kunnen haar leerlingen zich ontwikkelen in een richting die zij willen: klassiek, maar zeker ook in de moderne en populaire genres heeft Svetlana haar sporen verdiend.

 

Svetlana heeft er veel plezier in het talent in een leerling te ontdekken en vervolgens te ontwikkelen naar een hoger niveau. Zij slaagt er steeds weer in om van kleine kinderstemmen iets groots te maken en hen een goede, stevige en stabiele zangtechniek aan te leren. Samen met de leerling kiest zij voor het juiste repertoire, ook ter voorbereiding op optredens waarmee de leerling podiumervaring opdoet. Dit zorgt voor mooie successen en veel muziekplezier.

 

Tal van haar leerlingen, zowel in Armeniƫ als in Nederland, zijn doorgestroomd naar het conservatorium en hebben dit succesvol afgerond.

Velen hebben door haar enthousiasme en professionaliteit het geweldige plezier van zingen en muziekmaken mogen ontdekken!

 

www.muziekschoolpijnacker.nl